Mother’s Finest voor drie shows naar Nederland

Geschreven door op 15 februari 2017 om 14:07
Mother’s Finest - Foto: Eckhard Henkel - (Bron: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DE)

Goed nieuws voor Mother’s Finest fans! De band komt voor drie shows naar Nederland! In april zijn ze te zien in Hengelo, Uden en Amsterdam!

Mother’s Finest concerten

De Amerikaanse band komt niet voor één maar voor maar liefst drie concerten naar Nederland. Op 21 april staat de baanbrekende band op het podium van de Metropool in Hengelo, op 22 april in De Pul in Uden en op 23 april in de Melkweg in Amsterdam!

Kaarten voor de shows

Kaarten voor de concerten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Mother’s Finest

Secundair:

Kaarten Mother’s Finest

Zo begon het

De band ontstond in de jaren ’70 en werd opgericht door het zangersechtpaar Joyce Kennedy en Glenn Murdock. Het self-titled debuutalbum uit 1972 is maar kort rondgegaan. Het tweede self-titled album uit 1976 daarentegen werd door zowel fans als muziekkenners als hun beste album beschouwd. Tegenwoordig is het zelfs een collector’s item.

De doorbraak kwam na een optreden in het Duitse programma Rockpalast. De band werd steeds vaker gevraagd voor festivals en concerten in Europa. In 2011 werd de groep opgenomen in de Georgia Music Hall of Fame.

In 2015 bracht de band voor het eerst sinds 2003 een nieuw studio album uit bij hun nieuwe Europese platenmaatschappij SPV/Steamhammer. Dit is tevens het laatste album dat de band uitbracht. De muziek wordt omschreven als een mix van pop, rock, funk en soul.

Luister hier naar Baby Love:

YouTube player

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.