Trivium bevestigd als voorprogramma van Megadeth in De Oosterpoort

Geschreven door op 18 februari 2016 om 12:35

Amerikaanse metalband Trivium is bevestigd als voorprogramma van Megadeth in De Oosterpoort in Groningen!

Trivium in De Oosterpoort

Amerikaanse metalband Trivium is zojuist bevestigd als voorprogramma van Megadeth in De Oosterpoort! De bands staan op dinsdag 14 juni op het podium in Groningen. De rauwe thrash gecombineerd met melodieuze death metal en snoeiharde metalcore geven Trivium een onmiskenbaar eigen geluid. De band doet de hoogtijdagen van metalbands als Metallica, Pantera, Testament en Machine Head in de jaren ’80/’90 herleven zonder daarbij in te leveren aan originaliteit.

Kaarten voor het concert op dinsdag 14 juni zijn reeds in de verkoop gegaan. De verkoop verloopt via de website van De Oosterpoort.

Megadeth

De band onder leiding van frontman Dave Mustaine behoort samen met Slayer, Anthrax en Metallica tot de “Big Four of Thrash Metal”. Geen onverdienstelijke vermelding. De band brengt namelijk al jaren het beste van het genre naar boven. Ook De Oosterpoort kan deze zomer headbangende fans in kolkende moshpits verwachten.

 

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.