Freakfolk legende Devendra Banhart naar Nederland voor show-triade.

Geschreven door op 3 september 2019 om 12:07
Devendra Banhart - Fotocredits: Cal Quinn - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Devendra Banhart keert terug naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter is begin 2020 te zien in Paradiso, Annabel en Doornroosje.

Devendra Banhart naar Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen

Goed nieuws voor fans van Devendra Banhart! De artiest die doorbrak met de plaat ‘Cripple Crow‘,  is op donderdag 30 januari te zien in Paradiso Amsterdam. Op zaterdag 1 februari staat Banhart op het podium bij Annabel. De dag erna zijn fans in Nijmegen aan de beurt voor de afsluiter van zijn show-triade in Doornroosje.

Concertkaarten

Tickets voor de drie concerten gaan op vrijdag 6 september in de verkoop en zijn via de websites van Paradiso, Annabel en Doornroosje verkrijgbaar. Uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw Album

De excentrieke freakfolk legende brengt op vrijdag 13 september alweer zijn tiende studioalbum ‘Ma‘ uit. De plaat gaat over de speciale band tussen een moeder en zoon, de ingrijpende gevolgen van het verbreken van die band en onvoorwaardelijke liefde. Op het album staan onder andere de singles ‘Memorial’, Abre Las Manos’ en ‘Kantori Ongaku’. Eerder deelde Banhart al de artistieke videoclip van ‘Kantori Ongaku’.

YouTube player

Bron: Paradiso Amsterdam, Annabel en Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · ·