Last In Line, met oud-bandleden Dio, naar 013 Tilburg

Geschreven door op 5 september 2019 om 12:43
Emil Landman, Concert Publiek - Foto publiek domein

Last In Line komt naar Nederland! De band, bestaande uit oud-bandleden van de overleden metalzanger Dio, geeft in december een concert in 013 Tilburg.

Last In Line naar 013

Na het overlijden van Ronnie James Dio besloten oud-bandleden van de iconische metalzanger een eerbetoon te starten onder de naam Last In Line. De band, vernoemt naar het tweede album van de zanger, is nog altijd actief en komt op zaterdag 14 december 2019 naar Poppodium 013 in Tilburg.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 6 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘II’

Waar de band zich in eerste instantie focuste op materiaal van de eerste drie albums van Dio, besloot het later ook eigen materiaal te maken. In 2016 verscheen ‘Heavy Crown’, het debuutalbum van de band, doordrenkt met de klassieke Dio-sound. In februari verscheen het tweede album van de rockers, getiteld ‘II’. Het publiek in Tilburg mag zich aankomend najaar opmaken voor een set gevuld met eigen nummers, maar natuurlijk ook klassiekers van metalheld Ronnie James Dio.

YouTube player

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.