Fu Manchu voor concert naar Effenaar Eindhoven

Geschreven door op 23 juni 2016 om 13:14
Scott Hill - Foto: Metal Chris | CC Flickr

Goed nieuws voor de fans van Fu Manchu! Op 20 oktober geeft de Californische stonerrockband een concert in de Effenaar in Eindhoven.

Fu Manchu concert

Fu Manchu is deze herfst in Nederland te zien! De rockband geeft op donderdag 20 oktober een concert in de Kleine Zaal van de Effenaar in Eindhoven. De zaal gaat om 19:30 uur open en de aanvang is om 20:15 uur.

Fu Manchu tickets

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor dit optreden zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘Slow Ride / Future Transmitter’

De Zuid-Californische stonerlegendes staan bekend om hun geweldige fuzzriffs, wah solo’s en natuurlijk hun meest iconische skate stonerpunk. In 2011 en 2012 hebben de stoners uitverkochte shows gegeven in Eindhoven dus zal het geen verrassing zijn als ze dit jaar weer in een volgepakte zaal spelen.

Op 19 augustus komt het nieuwe album ‘Slow Ride / Future Transmitter’ uit dus verwacht naast de klassiekers ook nieuwe succesnummers!

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·