Golden Earring voor intieme show naar Musis Sacrum in Arnhem

Geschreven door op 4 april 2018 om 13:19
Golden Earring. Persfoto De Oosterpoort. (mail)

Golden Earring gaat aankomende winter optreden in Arnhem! Op 24 november staat één van Nederlands meest iconische bands op de planken van het intieme Musis Sacrum. 

Golden Earring Arnhem

Goed nieuws voor de fans van Golden Earring! De iconische rockband staat aankomende winter in Arnhem. Op 24 november laten de bekende muzikanten hun klanken horen op de planken van het poppodium Musis Sacrum. Zojuist werd er een show toegevoegd aan de lijst met optredens voor dit jaar.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert begint aankomende vrijdag 6 april om 10.00. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Musis Sacrum.

Golden Earring

De Haagse rockband Golden Earring trekt na vijftig jaar optreden nog steeds overvolle zalen. De band scoorde met ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’ hits van wereldformaat. Barry Hay, Cesar Zuiderwijk, George Kooymans en Rinus Gerritsen horen inmiddels in de Nederlandse Hall of Fame der muziek. Ondanks dat ze al jaren op het podium staan, zijn zij allesbehalve uitgeblust. Ook dit jaar speelt de band diverse shows. Zo zijn de rockers onder meer te horen op Live on The Beach op het Scheveningse Strand.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.