Bear’s Den staat op 11 april in 013

Geschreven door op 25 november 2016 om 10:43
Bear's Den - Credits Alexander Kellner - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Bear’s Den komt terug naar Nederland voor een concert! Op 11 april komt de indiefolk act met hun dromerige popliedjes naar het Tilburgse 013.

Bear’s Den concert

De Londenaren van Bear’s Den komen terug naar de Lage Landen! Ze geven op 11 april een concert in 013 in Tilburg. Deze maand stond de band ook al in concertzalen als De Oosterpoort, TivoliVredenburg en de Melkweg. Fans hoeven dus niet lang te wachten, want ze zijn dit voorjaar alweer terug in Nederland!

Bear’s Den kaarten

Kaarten voor het concert in 013 zijn vanaf dinsdag 29 november om 10:00 uur te koop via onder andere deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop (beschikbaar)

‘Red Earth & Pouring Rain’

In 2014 kwam het debuutalbum Islands uit en het nummer Above the Clouds of Pompeii werd een jaar later genomineerd voor de Ivor Novello Award voor “Best Song Musically and Lyrically”. De band heeft daarna onder andere in het voorprogramma gestaan van Mumford And Sons en Daughter. Deze zomer kwam opvolger Red Earth & Pouring Rain uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.