Duitse schlagerzanger Heino met afscheidstour ook naar Metropool

Geschreven door op 26 juni 2018 om 12:46
Heino - Credits: ger1axg via Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

Heino heeft een extra optreden in Nederland toegevoegd aan zijn afscheidstour. De Duitse superster treedt aankomende maart onder andere op in de Metropool in Hengelo. 

Afscheidstour Heino

Kun jij geloven dat Heino alweer 80 wordt in december 2018? Het is dan ook niet zo raar dat de Duitse superster heeft besloten te stoppen met optreden. Maar niet voordat hij groots afscheid neemt met een tour, waarbij hij onder andere Nederland aandoet.

Op 8 maart 2019 staat de schlagerzanger, die ook een nummer van Rammstein coverde, in een uitverkochte De Effenaar in Eindhoven. Voor de show op 31 maart 2019 in de Melkweg, Amsterdam zijn nog wel kaarten beschikbaar. Nu is er nog een extra concert aan de afscheidstour toegevoegd: op 10 maart 2019 treedt de Duitser op in het Hengelose Metropool.

Concertkaarten

Tickets voor Heino zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Kaarten zijn direct verkrijgbaar. Is het concert van jouw keuze al uitverkocht, probeer het dan eens hier.


Bron: Metropool, ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.