Scarlet Stories geeft crowdfunding kickoff party

Geschreven door op 3 oktober 2018 om 17:37

Scarlet Stories geeft op zaterdag 20 oktober 2018 een Crowdfunding Kickoff Party. Doel van deze crowdfunding is het verzamelen van voldoende middelen om een eerste full length album te realiseren.

Kickoff party Scarlet Stories

De Tilburgse progressive metal band, Scarlet Stories geeft op zaterdagavond 20 oktober een crowdfunding kickoff party in de ‘little devil bar’. Tijdens deze avond speelt de band nieuwe nummers, maar ook materiaal van de eerder uitgebrachte EP’s. Ook wordt de nieuwe single ‘Vingt Lieues Sous les Mers’ gelanceerd.

Gratis toegang

De toegang voor de Crowdfunding Kickoff Party is gratis, maar iedereen is natuurlijk vrij om een donatie te doen. Het is tenslotte een crowdfunding party.

Ontstaan

De band ontstaat in 2010 wanneer ‘Lisette van den Berg’ en ‘Bram te Kamp’ besluiten samen muziek te gaan maken. In eerste instantie in een puur akoestische bezetting. Met vooral invloeden vanuit de progressieve metal scene maakt het tweetal melancholische, akoestische verhalen, zoals zij het noemen. In 2012 brengen Lisette en Bram de EP ‘Scarlet Stories’ uit die direct met erg veel enthousiasme werd ontvangen. In 2015 komt de inmiddels progressive metal band met de EP ‘Ressurrection’, een ietwat steviger album dan zijn voorganger. De huidige band bestaat uit: Lisette van den Berg (zang), Bram te Kamp (akoestische) gitaar, Tim Kuper (drums), Carmen Raats (gitaar) en Maarten Grimm (bas)

Teaser

Bekijk hieronder de teaser van de nieuwe single ‘Vingt Lieues Sous les Mers’:

 

Bronnen: Presskit, info agenda little devil bar, zangeres Lisette van de Berg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.