BLØF voor eindejaarsconcerten naar Amsterdam

Geschreven door op 8 juli 2016 om 10:37

Het is een mooie eindejaarstraditie, en ook dit jaar gebeurt het weer. BLØF komt in december voor maar liefst drie eindejaarsshows naar Amsterdam!

BLØF concert

Bijna elk jaar sluit de Zeeuwse band BLØF het jaar af in Paradiso. Dit jaar is geen uitzondering. Het boegbeeld van de Nederlandse poprock staat op maandag 19 december, dinsdag 20 december en woensdag 21 december in de Amsterdamse zaal.

BLØF tickets

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via ticketmaster. De kaartverkopen zijn reeds gestart.

Tradities blijven altijd

Het is even rustig geweest rondom de Zeeuwse groep. Het laatste album komt uit 2014, en de band is vooral bezig geweest met spelen in theaters. In de eerste helft van het jaar was de band ook even niet bij elkaar. Dat moment heeft frontman Paskal Jacobsen aangegrepen om een solotour te doen.

Vanaf vandaag is het viertal weer bij elkaar om in de vakantieperiode een paar festivals en openluchttheaters af te gaan. En natuurlijk, zoals bijna elk jaar, de eindejaarsconcerten in Paradiso. Want tradities blijven bestaan!

 

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Blof Nieuws · Nieuws