Electropopzangeres Aurora met show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 10 april 2018 om 10:29
Aurora - Foto: DeShaun Craddock - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Aurora komt voor een show naar TivoliVredenburg. Op 17 oktober staat de Noorse electropopzangeres op de planken in Utrecht om een spetterende avond te verzorgen.

Aurora naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor de fans van Aurora! Op 17 oktober staat de jonge en uiterst ambitieuze muzikante in TivoliVredenburg te Utrecht. Het belooft een uitermate spetterende show te worden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint vrijdag 13 april a.s. om 10.00. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Aurora

De Noorse zangeres Aurora is nog maar 21 lentes jong, maar timmert inmiddels flink aan de muzikale weg. In 2015 fabriceerde zij de hits ‘Running with the Wolves’ en ‘Runaway’. Twee jaar geleden won de ambitieuze muzikante de European Borders Breakers Award (voor jonge Europese artiesten) en werd zij genomineerd voor de prestigieuze MTV Europe Music Awards. 

Interview ArtiestenNieuws

In 2016 had ArtiestenNieuws al een interview met Aurora, toen zij eveneens voor een optreden naar Utrecht kwam. Hierin stelde zij dat de stad haar beviel en ze deze mooi vond. Het optreden destijds werd goed ontvangen door de critici en recensenten. Nu is zij dus terug op bekende bodem. Lees het complete interview hier terug.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.