Limp Bizkit geeft exclusieve Nederlandse show in 013 Tilburg

Geschreven door op 17 februari 2016 om 11:44

Nu metal-band Limp Bizkit komt aankomende zomer voor een exclusief concert naar 013 Tilburg! De band rondom frontman Fred Durst staat in augustus weer op het podium.

Limp Bizkit in 013 Tilburg

In augustus 2016 gaat Limp Bizkit weer op tour! De band komt daarmee na ongeveer twee jaar weer terug naar Nederland. De band stond in 2014 nog in de Patronaat in Haarlem, Hedon in Zwolle en Luxor Live in Arnhem. Tegen het eind van de zomer staat de band rondom Fred Durst op de planken van de grote zaal in 013 Tilburg. Het concert vindt plaats op maandag 8 augustus om 20:00 uur.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande zaterdag 20 februari in de voorverkoop. De kaartverkoop verloopt via de website van 013 Tilburg.

Stampede Of The Disco Elephants

Bizkit verkocht ruim 50 miljoen platen wereldwijd en maakt een mix van (nu)metal, rock en hiphop. Naast Fred Durst bestaat de band uit gitarist Wes Borland en DJ Lethal. Na de albums Three Dollar Bill, Y’all$ en Significant Other verdwijnt Limp Bizkit rond de eeuwwisseling even uit het zicht. Sinds het album Gold Cobra, wat in 2011 uitgebracht werd, is de band weer volop actief. Of het nieuwe album Stampede Of The Disco Elephants dit jaar nog verschijnt is onduidelijk.

 

Bron: 013 Tilburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.