Jury belooft Sumera een album

Geschreven door op 18 mei 2010 om 11:56
The X Factor Logo (CC Flickr)

Sumera mag X Factor 2010 dan niet hebben gewonnen, er lijkt hoe dan ook een album van haar te komen. Mocht Sony Music besluiten af te zien van een deal met Sumera, dan gaan Stacey Rookhuizen en Angela Groothuizen een plaat met haar opmaken. Dat belooft Angela in De Telegraaf. Sumera moest afgelopen vrijdag herkansen met Kelvin en werd toen vrij onverwacht door de jury naar huis gestuurd.

Angela in de krant: “Dat het uiteindelijk zo eindigt is maf, maar ook de essentie van het programma. Ik vermoed dat er wel een plaat komt met Sumera, en anders gaan Stacey en ik het doen. Ik kreeg sms’jes van mensen die ‘de gok wel durven nemen’. De kandidaten zijn door ons vieren gekozen, wij voelen ons verbonden met allemaal.”

Stacey voegt daar nog aan toe: “Ik heb lang met haar gepraat. We hebben allerlei aanbiedingen van platenmaatschappijen gekregen. Ook van fotografen die gratis een portfolio voor haar willen maken. Ik ga haar zeker helpen.”

Sony Music is aan X Factor verbonden en krijgt de winnaar onder contract. Ook heeft het de eerste keuze uit de andere acts. De platenmaatschappij krijgt wel ruim de tijd om te onderhandelen. Sowieso is er een clausule dat eerdere afvallers uit de liveshows moeten wachten met een release tot de winnaar eerst heeft gestraald met een eigen plaat.

Bron: NLpop.blog.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Featured · X Factor Nieuws