Max en Iggor Cavalera aankomende zomer terug naar Nederland

Geschreven door op 25 april 2017 om 10:47
Max Cavalera (Max & Iggor Cavalera, Sepultura) - Foto: Jonas Rogowski | Wikimedia Commons

Metalheads opgelet! De broers Max en Iggor Cavalera komen aankomende zomer naar de Melkweg. De show van de broers staat geheel in het teken van de Sepultura-plaat ‘Roots’, die twintig jaar bestaat.

Max en Iggor Cavalera naar Melkweg

Max en Iggor Cavalera gaan terug naar hun roots! De broers komen op vrijdag 9 juni naar de Amsterdamse Melkweg. De show zal geheel in het teken van het legendarische Sepultura-album ‘Roots’, dat haar twintig jarig bestaan viert.

Max Cavalera was tot 1997 de zanger en gitarist van de Braziliaanse metalband. Zijn broer en drummer Iggor verliet Sepultura een kleine tien jaar later. Vorig jaar stonden de broers nog op het podium van 013.

Tickets voor de show

Kaarten voor de bijzondere jubileumshow gaan op woensdag 26 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Roots’

In 1996 bracht de Braziliaanse metalband Sepultura de nu legendarische plaat ‘Roots’ uit. De plaat groeide uit tot het meest verkochte album van de band en wordt wereldwijd gezien als één van de beste metal-albums aller tijden. ‘Roots’ was uiteindelijk de laatste plaat waarop zanger en gitarist Max Cavalera te horen was. De muzikant verliet in 1996 de band na ruzie met de overige bandleden.

In 2006 volgde broer Igor Cavalera, die sinds datzelfde jaar als Iggor door het leven gaat. De drummer zei een korte stop te willen nemen om zich te focussen op zijn familie, maar keerde uiteindelijk niet meer terug bij de band. Max en Iggor besloten samen verder te gaan.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.