Black Sabbath-legende Bill Ward opgenomen in ziekenhuis met hartproblemen

Geschreven door op 21 november 2017 om 11:08
Bill Ward (Black Sabbath) - Foto Warner Bros Recordings (Wikimedia Commons, publiek domein)

Black Sabbath-legende Bill Ward is opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Dit onthulde de drummer middels een statement op Facebook.

Bill Ward opgenomen in ziekenhuis

Vervelende tijden voor voormalig Black Sabbath-drummer Bill Ward! De iconische drummer werd afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen in verband met hartproblemen. Ward onthulde het vervelende nieuws in een statement op Facebook. De tour die Bill met zijn nieuwe band Day Of Errors gepland had staan, is geannuleerd.

“Nooit dergelijke hartproblemen gehad”

Ward zegt in het statement:

“Ik ben afgelopen weekend in het ziekenhuis beland met hartproblemen. Ik ben OK en ik ben goed aan het herstellen. Ik heb echter nooit dergelijke hartproblemen gehad en vanwege de aard van de problemen, heb ik besloten om de tour te annuleren.”

De iconische drummer biedt zijn oprechte excuses aan voor het annuleren van de tour en kijkt ernaar uit om zijn muziek met zijn fans te delen. Of Ward ondertussen al uit het ziekenhuis ontslagen is, is onbekend.

Black Sabbath

Bill Ward was één van de originele bandleden van het legendarische Black Sabbath. De drummer verliet de band meerdere malen in de loop der jaren, onder andere in verband met een alcoholprobleem. Na verschillende reünies zou Ward de band in 2012 definitief te verlaten, vanwege een ‘meningsverschil’.

De iconische metalband zette in 2017 definitief een punt achter een bijna vijftig jaar durende carrière. Het afscheidsconcert van de band, zonder drummer Ward, werd later uitgebracht als (bioscoop)film en livealbum.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Black Sabbath Nieuws · Nieuws