Lecrae in zomer 2019 naar Veenendaal en Amsterdam

Geschreven door op 16 april 2019 om 12:26
Lecrae (cropped) - Credits: The Come Up Show - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

In de zomer van 2019 komt Lecrae voor twee concerten naar Nederland! De rapper reist in juli 2019 af naar de Amsterdamse Melkweg en De Basiliek te Veenendaal.

Lecrae naar Melkweg en De Basiliek

Fans van Lecrae opgelet! In juli 2019 geeft de rapper maar liefst twee shows in Nederland. Op dinsdag 2 juli 2019 betreedt de hiphopper het podium van zaal MAX in de Amsterdamse Melkweg. Een dag later, op woensdag 3 juli 2019, treedt de muzikant op in De Basiliek te Veenendaal. Tijdens zijn shows kan het publiek hits als ‘Coming In Hot’, ‘Blessings‘ en materiaal van Lecrae’s meest recente album Let The Trap Say Amen’ verwachten.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de website van De Basiliek en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Lecrae

De hiphopper is uitgegroeid tot de absolute top van de hiphopscene. In 2012 kreeg de muzikant voor zijn plaat ‘Gravity’ een Grammy Award in de categorie ‘Best Gospel Album’. Ook bereikte ‘Anomaly‘ de toppositie van de Billboard Album Top 200. Met het nummer ‘I’ll Find You’, in samenwerking met Tori Kelly, wist hij een grote hit te scoren. In zijn nummers komen verschillende maatschappelijke thema’s, waaronder racisme, aan bod.

Beluister hier de hitsingle:

 

Bron: De Melkweg, Facebook, De Basiliek

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lecrae Nieuws · Melkweg Amsterdam Nieuws · Nieuws · Venues