Een nieuw nummer van de nieuwe K3

Geschreven door op 7 november 2015 om 16:00
Klaasje Meijer (K3) - Fotograaf: Paul van Welden - Bron: Wikimedia Commons

Gisteren zijn Marthe, Klaasje en Hanne verkozen tot de nieuwe K3! Meteen werd de nieuwe single 10.000 luchtballonnen gelanceerd, wat vind jij ervan?

Lees hier meer over de nieuwe K3.

De nieuwe single

De fanatieke kijkers van K3 zoekt K3 hebben het nummer ‘10.000 luchtballonnen’ wellicht al een aantal keer gehoord. Echter, nog niet met de meidencombinatie Marthe, Hanne en Klaasje. Dat maakt het nummer NOG unieker! Luister hieronder naar het vrolijke nummer.

YouTube player

Andere nieuwe nummers

Tijdens de finale zijn ook de andere nieuwe nummers voorbij gekomen. Maar één nummer werd uiteraard gezongen door de uiteindelijke meidengroep-formatie. Hieronder kun je dit nummer met de titel Yodelee beluisteren.

YouTube player

De andere nummers, helaas niet door de nieuwe formatie ingezongen maar door de overige getalenteerde kandidaten, mogen er ook wezen! Vrolijk, hip, modern en eentje bevat zelfs een rap! Wat denk jij, zit er een hit tussen?

Kusjessoldaten:

YouTube player

De kus van de juf (met rap):

YouTube player

Als het binnen regent:

YouTube player

Jij bent de bom:

YouTube player

 

Kaarten voor K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Nu het programma voorbij is, zullen Marthe, Klaasje en Hanne zich bij de afscheidstour van de oude K3’tjes (Karin, Kristel en Josje) voegen. Je hebt dus nu de kans om hen alle zes samen op het podium te zien! Bestel snel je kaarten op Deze Website of kijk op De Website Van K3. Een unieker concert zal je niet snel meer meemaken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.