Anneke van Giersbergen voor exclusieve show naar Effenaar Eindhoven

Geschreven door op 19 maart 2019 om 12:38
Anneke van Giersbergen - foto: Joost Nuijten - bron: Flickr (CC BY-NC 2.0)
Update 28-3-2019: op zondag 17 november 2019 vindt een extra show plaats. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur via Ticketmaster.

Goed nieuws voor fans van Anneke van Giersbergen! De veelzijdige zangeres komt eind 2019 voor een eenmalige show naar de Effenaar in Eindhoven.

Anneke van Giersbergen naar Effenaar Eindhoven

Anneke van Giersbergen komt naar Eindhoven! Op zaterdag 16 november 2019 geeft de rockster een exclusief optreden in de Effenaar. Dit concert is een uitgebreide viering van het vijfentwintigjarig jubileum van Van Giersbergen. De zangeres komt echter niet alleen naar het poppodium. Ze wordt tijdens deze speciale avond bijgestaan door gasten uit binnen- en buitenland.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 maart 2019 om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

’25 Years’

Anneke van Giersbergen staat in 2019 vijfentwintig jaar op het podium. De Nederlandse staat bekend als frontvrouw van The Gathering en VUUR. Daarnaast ging de 46-jarige artiest talloze samenwerkingen aan met artiesten uit verschillende genres. Ook heeft ze haar eigen soloprojecten. In 2007 bracht de zangeres het album ‘Air’ uit onder haar eigen naam. Daarna volgden diverse soloalbums. ‘Drive’, uit 2013, is de nieuwste plaat van de veelzijdige performer.

Beluister hieronder het nummer ‘Feel Alive’, een van de grootste solohits van Anneke van Giersbergen:

YouTube player

 

Bron: Effenaar, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.