Coldplay gaat concert live streamen in virtual reality

Geschreven door op 10 augustus 2017 om 14:28
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

In de nacht van 18 augustus zal een concert van Coldplay live te zien zijn in virtual reality! Samsung gaat het concert van de Britse band live uitzenden via haar VR-service.

Concert Coldplay te zien in virtual reality

Coldplay staat op 17 augustus in het Soldier Field stadion in Chicago, Amerika. Fans van over de hele wereld zullen het concert live kunnen volgen, want Samsung gaat de show in virtual reality streamen! Het concert wordt live uitgezonden op het VR-platform van Samsung en is in de nacht van 18 augustus om 03:30 uur Nederlandse tijd live te volgen.

Helaas zal het concert niet voor iedereen te zien zijn. De Britse band laat op haar website weten dat fans een Samsung Gear VR-bril en bijpassende Samsung smartphone nodig hebben om de show te zien. Het concert zal in meer dan vijftig landen te volgen zijn en kan direct na afloop tot 24 augustus terug gekeken worden.

‘Kaleidoscope’

Op 14 juli bracht Coldplay haar nieuwe EP ‘Kaleidoscope’ digitaal uit. De plaat bevat vijf tracks waaronder singles ‘A L I E N S’ en ‘Miracles (Someone Special)’. De fysieke versie van de EP verscheen op 4 augustus. Het laatste album van de band, ‘A Head Full of Dreams’, stamt uit 2015.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws