Trentemøller voor concert naar Tolhuistuin Amsterdam

Geschreven door op 13 juni 2016 om 14:46
Trentemøller - Foto: Noam Griegst | Wikimedia Commons

Trentemøller komt naar Nederland! De Deense artiest geeft op 20 september een optreden in de Tolhuistuin in Paradiso Noord, Amsterdam.

Trentemøller - Foto:  Noam Griegst | commons.wikimedia.org

Anders – Foto: Noam Griegst | commons.wikimedia.org

Trentemøller concert

Anders Trentemøller trad in maart 2015 voor het laatst op in Nederland. Op dinsdag 20 september komt de Deen weer terug voor een uniek optreden. De Tuin gaat open om 19:30 uur en de aanvang is om 20:30 uur.

Trentemøller tickets

De voorverkoop start op woensdag 15 juni om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘River In Me’

Anders brengt op 26 juni zijn nieuwste single ‘River In Me’ uit waarvoor hij met Jenny Beth van Savages heeft gewerkt. Deze single verschijnt op zijn nieuwe album ‘Fixion’. De nieuwe plaat staat in de planning voor september. Hoe het gaat klinken is nog een verrassing omdat hij zichzelf blijft uitdagen met verschillende genres.

Eerdere werken hebben iets weg van indietronica, techno, ambient of minimal. Of dat van toepassing is op zijn nieuwe werk is nog niet bekend maar het zal ongetwijfeld weer goed zijn.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.