David Guetta waarschijnlijk in voorprogramma Rihanna

Geschreven door op 15 november 2012 om 11:32
David Guetta - Fotocredits TNS Sifres - CC Flickr (CC BY 2.0)

Voor iedereen die naar het concert van Rihanna op 23 juni 2013 wil gaan is er goed nieuws. Naar alle waarschijnlijkheid zal David Guetta het voorprogramma verzorgen.

De twee artiesten hadden samen een hit te pakken met ‘Who’s That Chick’ en zijn dus geen onbekenden. Rihanna heeft niet alleen met Guetta samengewerkt, zo had ze met ‘We Found Love’ een enorme hit met Calvin Harris en binnenkort verschijnt er een nieuwe plaat van de 24-jarige zangeres samen met de Nederlandse Nicky Romero.

De Franse David Guetta zal in ieder geval het voorprogramma verzorgen tijdens Rihanna’s tour door het Verenigd Koninkrijk. Haar laatste optreden in dit land is op 20 juni, hierna komt ze dus naar Nederland. Waarschijnlijk zal David Guetta met haar meekomen.

Tickets voor het concert van de Barbadiaanse superster in de Amsterdamse Ziggo Dome gaan woensdag 21 november in de verkoop. Kaartjes zijn vanaf dan verkrijgbaar via Live Nation.

David Guetta feat Rihanna – Who’s That Chick?

YouTube player
Lees meer Rihanna nieuws
Lees meer David Guetta nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · David Guetta Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws