Rihanna Tickets voor Ziggo Dome Concert nu van start! [UPDATE]

Geschreven door op 21 november 2012 om 10:38
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

De kaartverkoop voor het concert van Rihanna in de Ziggo Dome in Amsterdam is om 10 uur van start gegaan. Op 23 juni 2013 komt de Barbadiaanse zangeres met haar ‘Diamonds World Tour’ naar Nederland.

Vorige week maakte Live Nation bekend dat Rihanna in de zomer van 2013 voor een concert naar Nederland zal komen. Het gerucht gaat overigens dat David Guetta in het voorprogramma staat van dit concert…

Normale kaarten voor het concert kosten tussen de €40 en €65, maar zoals vaker bij grote concerten zijn er ook zogenaamde ‘Hot Tickets’ en ‘Early Entry tickets’ beschikbaar. De ‘Hot Tickets’ kosten €169 maar dan krijg je wel een kaart voor een van de beste zitplaatsen (rang 2), een parkeerkaart voor 2 personen en 4 consumptiemunten. Daarnaast krijg je een exclusief Rihanna merchandise item, een Tour laminate souvenir en een ‘Diamonds World Tour’ programma.

Een ‘Early Entry Ticket’ kost ook €169 en het grootste verschil met het ‘Hot Ticket’ is dat je hier een veldkaart krijgt in plaats van een zitplaats. Daarnaast krijg je voor €10 consumptiemunten en krijg je al extra vroeg entree in de zaal via een speciale ingang. In de €169 zijn ook alle extra’s inbegrepen die bij de ‘Hot Tickets’ zitten.

De tickets voor het concert zijn te koop via Live Nation.

UPDATE 21-11, 16.00

Concertorganisator Mojo meldt vanmiddag dat het concert van Rihanna binnen 25 minuten was uitverkocht. Wil je toch nog kaarten? Dan moet je een kijkje nemen bij Besteltickets. Deze ticketvergelijker vergelijkt ticketaanbieders die alsnog kaartjes aanbieden tegen een kleine meerprijs.

David Guetta feat Rihanna – Who’s That Chick?

YouTube player

Lees meer Rihanna nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws