Zucchero concert 18 mei 2013 Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 20 november 2012 om 12:29
Zucchero - Foto Danielle dk (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

Vanmorgen is op Twitter bekend gemaakt dat de Italiaanse zanger Zucchero naar Nederland komt! De zanger staat op 18 mei 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

De Ziggo Dome maakte vanmorgen het bericht bekend  dat de populaire Italiaanse zanger in het voorjaar van 2013 naar Nederland zal komen. Eerder werd al bekend dat Zucchero naar België zou komen. Op 27 mei geeft hij een optreden in de Lotto Arena in Antwerpen, een dag later treedt hij op in concertzaal Vorst Nationaal in Brussel.

Adelmo Fornaciari, zoals de zanger in het normale leven heet, werd in Nederland vooral bekend met ‘Senza una donna’ en ‘Il Volo’ in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. Daarnaast nam Zucchero in 2005 een duet op met Ilse de Lange, dat ook succesvol te noemen was. De single ‘Blue’ bereikte destijds nr. 10 in de single top 100.

De kaartverkoop voor het concert van 23 mei 2013 begint aanstaande vrijdag 23 november om 10.00 via de site van Live Nation. Kaarten kosten tussen de €40 en €44.  De kaartverkoop voor de concerten in België is al van start gegaan. Voor het concert in Vorst Nationaal zijn nog kaarten vanaf €44 per stuk beschikbaar, de Lotto Arena biedt nog kaarten aan vanaf €41.

Ilse DeLange – Blue (Duet With Zucchero)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws