Adele gebruikt mobiele app om te communiceren

Geschreven door op 1 december 2011 om 12:41
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele praat met behulp van een mobiele app. Adele gebruikt momenteel een app op haar smartphone om te communiceren. Met de gedownloade applicatie kan Adele berichtjes intypen die vervolgens worden voorgelezen door de smartphone.

Adele Stemproblemen

De 23-jarige zangeres werd een tijdje terug in Boston geopereerd aan haar stem.  Door haar stemproblemen werd ze eerder al gedwongen haar aankomende concerten te annuleren. Nu, na de operatie, mag de zangeres niet praten. Ze moet haar stem rust geven en daarom communiceert de app op haar smartphone voor de zangeres. De app doet prima zijn werk alleen zullen we de mooie stem van Adele wel even moeten missen.

Pratende app

Een bron vertelt aan The Sun: “Adele gebruikt de pratende app om drinken te bestellen in de horeca of een taxi te krijgen. Het werkt veel makkelijker dan alles opschrijven en vervolgens te laten lezen.”

Bedankt!

De Britse zangeres moet in Boston blijven tot ze van de artsen toestemming krijgt om terug te vliegen naar Engeland. Ze schrijft op haar blog: “Bedankt dat jullie allemaal aan me denken en voor de massale beterschap wensen. Dat doet me erg goed. Verder ben ik heel ontspannen, gelukkig en positief over alles. De operatie verliep voorspoedig en ik wacht nu rustig af tot ik weer naar huis mag.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws