DI-RECT in december 2019 voor exclusieve show naar Paard Den Haag

Geschreven door op 10 mei 2019 om 10:58
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Typhoon en Di-rect tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

DI-RECT reist in december 2019 af naar Den Haag voor een exclusieve clubshow! De rockers betreden deze maand het podium van poppodium Paard.

DI-RECT naar Paard

Eind 2019 staat DI-RECT op de bühne van Paard te Den Haag! De show vindt op zaterdag 28 december 2019 plaats in de Grote Zaal. Het is tevens de enige clubshow die de formatie dit jaar geeft. Tijdens deze exclusieve performance worden hits als ‘Where We Belong’ en ‘Times Are Changing’ afgewisseld met werk van recentere albums.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 11 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoopt loopt via de website van Paard. Uitverkocht? Kijk hier.

DI-RECT

De Haagse rockband is één van de grote namen in de Nederlandse muziekindustrie. Al jarenlang treden de heren op voor uitverkochte zalen. Daarnaast zijn de rockers graag geziene gasten op festivals als Pinkpop en Concert At Sea. In haar twintigjarig bestaan wist de formatie hits te scoren met tracks als ‘Times Are Changing’, ‘This Is Who We Are’ en ‘Young Ones’. In februari 2019 bracht de groep haar nieuwste single uit, ‘Devil Don’t Care’.

Beluister dit nummer hier:

 

Bronnen: Paard, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...