Bryan Ferry voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 17 september 2018 om 12:52
Bryan Ferry - Foto: Eva Rinaldi (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Bryan Ferry komt voor maar liefst twee shows terug naar Nederland. In mei 2019 speelt de Britse muzieklegende in Amsterdam en Eindhoven.

Bryan Ferry komt terug naar Nederland

Bryan Ferry komt terug naar Nederland. Op 22 mei 2019 speelt de zanger in het Muziekgebouw Eindhoven. Op 24 mei is de Brit te zien in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vorig jaar juni gaf de 72-jarige artiest nog een uitverkocht concert in AFAS Live.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor beide concerten start vrijdag 21 september om 10:00 uur. Tickets voor de show in Amsterdam zijn te koop via de site van het theater en Ticketmaster. De kaarten voor het optreden in Eindhoven zijn te verkrijgen via de site van het Muziekgebouw. Uitverkocht? Kijk hier.

Bryan Ferry

De Britse muzikant staat bekend als frontman van Roxy Music. Als soloartiest is Ferry echter minstens zo succesvol. De levende legende heeft verschillende grote hits op zijn naam staan, waaronder ‘Let’s Stick Together’, ‘Slave To Love’ en ‘More Than This’. Verschillende albums en singles kwamen op één binnen in de hitlijsten. In totaal bracht de muzikant maar liefst vijftien soloplaten uit.

 

Bron: Muziekgebouw Eindhoven, Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.