Linkin Park plaatst emotioneel eerbetoon aan zanger Chester Bennington

Geschreven door op 24 juli 2017 om 17:14
Chester Bennington (Linkin Park) zwart-wit - Foto Gansb (Wikimedia)

Linkin Park heeft via sociale media een emotioneel eerbetoon aan zanger Chester Bennington gedeeld. Bennington pleegde op 20 juli zelfmoord.

Linkin Park plaatst eerbetoon aan zanger Chester Bennington

Linkin Park heeft middels een publiek statement op haar Facebook pagina gereageerd op de dood van haar frontman Chester Bennington. De band plaatste een emotioneel eerbetoon aan de overleden zanger.

In de open brief zegt de band gebroken te zijn: “Je hebt zoveel levens geraakt, misschien wel meer dan je zelf doorhad. De laatste dagen hebben we een uitbarsting aan liefde en steun gezien van over de hele wereld, zowel publiekelijk als privé. Talinda (Chesters weduwe, red.) en de familie waarderen dit en willen dat de wereld weet dat je de beste man, zoon en vader was; de familie zal nooit meer compleet zijn zonder jou.”

De band laat weten dat de frontman een gapend gat achter laat: “Wanneer we met elkaar spraken over de jaren die voor ons lagen, was jouw opwinding aanstekelijk. Je afwezigheid zorgt voor een gat dat nooit opgevuld kan worden.”

“Onze levens zijn beter gemaakt door jou”

Het statement sluit af met een dankwoord van de band aan haar overleden zanger: “Onze liefde voor het maken en spelen van muziek is onverwoestbaar. Terwijl we niet weten wat de toekomst ons zal brengen, weten we wel dat onze levens beter zijn gemaakt door jou. Bedankt voor dat geschenk. We houden van je en missen je enorm.”

Chester Bennington

Op 20 juli werd de muziekwereld opgeschrikt door het nieuws van het overlijden van Linkin Park-frontman Chester Bennington. De zanger hing zichzelf op in zijn woning in Los Angeles. Bennington is slechts 41 jaar oud geworden. Het verschrikkelijke nieuws zorgde voor geschokte reacties over de hele wereld.

Bron: Facebook @Linkinpark

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.