Ghost deelt mysterieuze teaser; live dvd op komst?

Geschreven door op 7 december 2017 om 12:22
Ghost - Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia)

Komt Ghost binnenkort met een live dvd of album? De occulte metalband deelde op 6 december een mysterieuze teaser via social media.

“Ghost komt met live dvd”

Het zou zomaar kunnen dat metalband Ghost binnenkort met een live album en/of dvd komt! De satanische band van frontman Tobias Forge, beter bekend als antipaus Papa Emeritus, deelde op donderdag 6 december een mysterieuze teaser via haar social media kanalen.

In de korte video is een foto van een live show van de band te zien, met de tekst “The biggest, the livest, the sexiest. ‘Ceremony & Devotion’.” Fans weten het inmiddels zeker: de band gaat een live album en/of -dvd uitbrengen!

Bekijk de mysterieuze teaser en oordeel zelf!

Nieuw album

Onlangs kondigde Forge al aan dat de Zweedse metalband aan een nieuw album werkt. De plaat zou in april 2018 moeten verschijnen. Forge zei in een interview bij de Metal Hammer Awards in Duitsland:

“We zijn nu ongeveer een maand bezig in de studio. Als alles volgens plan gaat, hebben we tegen het einde van het jaar een nieuw album. Het komt dan nog niet uit, maar dan hebben we het opgenomen en gemixt. Hopelijk betekent dit dat we in april een nieuw album uitbrengen.”

Het laatste studioalbum van de rockers, ‘Meliora’, stamt uit 2015. Sindsdien bracht de band, die in april 2017 in AFAS Live stond, nog de succesvolle EP ‘Popestar’ uit.

 

Bron: Facebook Ghost

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ghost Nieuws · Nieuws