Anthrax komt in februari voor een concert naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 november 2016 om 10:30

Metalband Anthrax komt op 19 februari naar het Utrechtse TivoliVredenburg. Het optreden is onderdeel van de ‘Among The Kings Tour’.

Anthrax concert

Op 19 februari staat Anthrax in de Ronda van TivoliVredenburg. Het is volgend jaar dertig jaar geleden dat de Amerikaanse band hun album Among The Living uitbracht en omdat te vieren spelen ze de plaat integraal op het podium. Uiteraard komen ook andere hits uit hun discografie voorbij.

Anthrax kaarten

Tickets voor het concert van de metalband gaan op vrijdag 18 november in de voorverkoop. De kaartverkoop loopt onder andere via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

‘Among The Living’

De metalheren mogen zichzelf rekenen tot ‘The Big Four’: de grootste thrashmetalband uit de jaren tachtig. In 1987 bracht de band het succesvolle album Among The Living uit, waar tijdens het concert dus bij stilgestaan wordt. In de jaren na hun succes bracht de groep vooral verzamel- en livealbums uit, maar inmiddels is er ook weer nieuwe muziek. Begin dit jaar kwam hun nieuwste cd For All Kings uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.