Chef’Special geeft meerdere shows in mei

Geschreven door op 16 december 2015 om 12:44
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Na de recente aankondiging van de show in Paradiso die binnen een mum van tijd uitverkocht, kondigt Chef’Special meerdere concerten voor de maand mei aan.

Update:

Chef’Special kondigt extra shows aan voor de maand mei. Op 6 mei staat de groep in Hedon (Zwolle), waarna op 7 mei Doornroosje (Nijmegen) wordt bezocht. Daarna worden TivoliVredenburg (13 mei, Utrecht), De Oosterpoort (19 mei, Groningen) en Patronaat (26 mei, Haarlem) aangedaan.

Origineel bericht:

Chef’Special tickets

Kaarten voor Chef’Special zijn direct in de verkoop gegaan via Ticketmaster. Wees er snel bij, want het reeds aangekondigde concert in Paradiso is inmiddels al uitverkocht!

Verenigde Staten

Chef’Special heeft sinds augustus door de Verenigde Staten getourd met Cody Simpson en hebben daar ook aan hun nieuwe album gewerkt. Ze zijn net weer terug in Nederland en ‘omdat we onze landgenoten zo gemist hebben’ kondigen zij nu een concert in Amsterdam aan.

Ook festivals als Pinkpop, Lowlands en het Sziget Festival in Hongarije wist de band al plat te spelen. Hun laatste grote concert in Nederland was in mei 2015 in de Heineken Music Hall, die twee concerten waren in no time uitverkocht! Ruim een jaar later geeft de band dus eindelijk weer een groot concert in eigen land.

DWDD

Chef’Special verscheen in 2010 voor het eerst in De Wereld Draait Door. Na de single Birds in 2011 werd de formatie een jaar lang de huisband van DWDD. In 2014 scoorden de Haarlemmers met In Your Arms hun grootste hit: het nummer stond maar liefst 28 weken in de Top 40 en werd twee keer platina.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.