Taakstraf voor vrouw Lange Frans

Geschreven door op 5 september 2011 om 22:20
Lange Frans - Fotocredits: Paul Blank - Bron: Wikimedia Commons

Vandaag moest de vrouw van Lange Frans, Daniëlle, voor de rechter verschijnen. De vrouw van Frans krijgt een taakstraf en 150 uur voorwaardelijke celstraf.

De rechter heeft deze uitspraak gedaan op basis van verboden wapenbezit en bedreiging. Het ‘moppie’ van Lange Frans werd op 24 oktober in Diemen gearresteerd terwijl ze op zoek was naar de voormalige zakenpartner van Lange Frans, Baas B. De rechter heeft haar een taakstaf van 150 uur plus een voorwaardelijke celstraf opgelegd.

Het duo van de twee rappers bestaat al een tijd niet meer. De twee hadden destijds een zakelijk geschil. Dit ging Daniëlle niet in de koude kleren zitten en ging met een geweer met kogels op weg naar Baas B.

Via Twitter had ze eerder al aangegeven dat Frans financiële problemen zou hebben. Of dit de schuld was van Baas B. is onduidelijk. Ze zou aan de deur van Bart Zijlstra ( Baas B. ) gezegd hebben: “Je weet wat ik bij me heb. De eerste de beste die iets verkeerd zegt, schiet ik neer. Waar is dat kankerjoch.”

 

Lange Frans en Baas B in betere tijden

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws