Arch Enemy keert in 2018 terug voor show in 013 Tilburg

Geschreven door op 14 augustus 2017 om 11:45
Arch Enemy - Foto: Markus Felix (Wikimedia, license: CC BY-SA 3.0)

Arch Enemy komt terug naar Nederland! De melodische deathmetalband keert op 28 januari 2018 terug naar 013 in Tilburg en wordt daar ondersteund door de bands Wintersun, Tribulation en Jinjer.

Arch Enemy in 2018 terug naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Arch Enemy! De Zweedse metalband stond onlangs nog op het Into The Grave festival in Leeuwarden, maar keert al snel weer terug naar Nederland! De band reist op zondag 28 januari 2018 naar het Tilburgse poppodium 013. De show is onderdeel van de bands Will To Power Tour 2018, ter promotie van haar opkomende plaat ‘Will To Power’.

Daarnaast is er een flinke support aanwezig bij de show! Arch Enemy wordt ondersteund door drie bands: het Finse Wintersun, de Zweedse band Tribulation en het Oekraïense Jinjer.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op dinsdag 15 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Website van Ticketmaster.

 

‘Will To Power’

‘Will To Power’ wordt alweer het tiende album van de band. In 2014 verscheen de laatste plaat van de melodische deathmetalband: ‘War Eternal’. Dit was de groeps eerste plaat met de destijds nieuwe zangeres Alissa White-Gluz, die zich in 2014 bij de band voegde. Het nieuwe album ‘Will To Power’ verschijnt op 8 september.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.