Hans Teeuwen brengt nieuwe voorstelling ook naar AFAS Live

Geschreven door op 6 februari 2020 om 10:25
Hans Teeuwen - Foto: TEDxAmsterdam [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]

Hans Teeuwen keert aankomend najaar terug in AFAS Live! De cabaretier staat in november in de Amsterdamse zaal met zijn voorstelling ‘Nou Lekker Dan’.

Hans Teeuwen naar AFAS Live

Hans Teeuwen kondigde onlangs een grote theatertour aan in het kader van zijn nieuwe voorstelling ‘Nou Lekker Dan’. Het overgrote deel van deze tour is inmiddels al uitverkocht en daarom heeft de comedian besloten om een grote extra show aan zijn agenda toe te voegen!

Teeuwen komt aankomend najaar naar Amsterdam, waar hij op maandag 23 november 2020 het podium in AFAS Live betreedt. Tijdens de voorstelling krijgt het publiek een ‘verontrustende blik’ in de geest van de cabaretier: “Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.”

Kaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 februari 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.