The Offspring met nieuw album in 2012: ‘Days Go By’

Geschreven door op 26 april 2012 om 10:01
The Offspring - Fotograaf Opethpainter - Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse punkrockband ‘The Offspring’ komt nog dit jaar met een nieuw album! Days Go By verschijnt deze zomer en wordt alweer het nieuwste van de rockers uit Californië.

Dat maakte de groep bekend op hun eigen website. Het is voor de band alweer de negende studioplaat en volgt hiermee het album ‘Rise And Fall, Rage And Grace’ op uit 2008.
Het is voor de band rond zanger Dexter Holland daarmee ook de eerste plaat met de nieuwe drummer Pete Parada.

Ter gelegenheid van dit nieuwe werk is de band deze zomer ook weer op pad voor een gering aantal optredens in Europa, vooralsnog ziet hier nog geen Nederlandse data bij.

De band, bestaande uit Dexter, Kevin, Greg en Pete braken door in ’94 met hun album ‘Smash’ met daarop de hit ‘Come Out and Play’. Hierna scoorde de band meerdere keren grote hits. Want met het album “Americana” uit 1998 scoorde band nogmaals groots met hits als waaronder ‘”Pretty Fly’, Why Don’t You Get a Job” en “The Kids Aren’t Allright” .

Het nieuwe album van The Offspring verschijnt nog deze zomer, aankomende vrijdag komt de eerste single gelijknamige single uit ‘Days Go By’.

Beluister hier alvast een voorproefje!

Days Go By Trailer:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Offspring Nieuws