U2 met ‘eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 16 januari 2018 om 9:48
Bono (U2) - Foto: U2start (Flickr, license CC BY 2.0)

Yes! U2 keert terug naar Nederland! De iconische Ierse rockers brengen hun ‘The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’ in oktober naar de Ziggo Dome.

U2 keert terug naar de Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van U2! De Ierse rockers brachten onlangs hun nieuwe plaat ‘Songs of Experience’ uit en bij een nieuw album hoort natuurlijk een tour! De iconische Ieren brengen hun The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour op zondag 7 oktober naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

In juli 2017 waren de rockers voor het laatst in Nederland te bewonderen. Destijds stonden Bono en co. tweemaal in de Johan Cruijff Arena met hun The Joshua Tree TourIn 2015 brachten de heren hun  iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour al naar de Ziggo Dome.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder andere via de Website van Ticketmaster van Ticketmaster te verkrijgen.

‘Songs of Experience’

De uit Dublin afkomstige band bracht op 1 december 2017 haar veertiende studioalbum ‘Songs of Experience’ uit. De nieuwe plaat is de opvolger van het album ‘Songs of Innocence’, dat in 2014 verscheen. Beide platen zijn zwaar geïnspireerd door William Blake’s gedichtenbundel ‘Songs of Innocence and of Experience’.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.