Paris Hilton lanceert eigen DJ-carrière

Geschreven door op 16 mei 2012 om 13:45
Paris Hilton - Foto Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Celebrity-icoon Paris Hilton is met van alles bezig: mevrouw maakt haar eigen album, acteert in films en in haar eigen serie en reist de wereld af samen met dj Afrojack. Laatstgenoemde heeft daarbij blijkbaar genoeg indruk achter gelaten, want vanaf deze zomer gaat de erfgename van de bekende hotelketen zelf ook achter de draaitafels staan voor een optreden.

Dat meldde de 31-jarige gister zelf via Twitter.
Volgens het bericht zal zij op haar dj-debuut maken op het Pop Music Festival op 23 juni in Brazilië. De Party Princess zelf reageerde dolenthousiast: ”Yes! I cannot wait to spin for the first time!” bracht zij online via de tweet.

Naar verluid zal zij daar een dj-set van een uur verzorgen met haar zelfgemaakte remixes.
Volgens de website is dit nog maar het begin: zij zal namelijk nog veel meer optredens gepland hebben op zowel festivals als in de clubs.

Overigens komt dit nieuwtje natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen, zo lekte er onlangs nog een clubnummer uit van de ster en is zij regelmatig te zien met haar vriend (?) dj Afrojack, wie weet heeft hij haar dus op dit idee gebracht.

Wat denken jullie? Kan de blondine een goede dj-show neerzetten of zou ze teveel hebben afgekeken van haar ‘vriendje’ Afrojack? Laat het ons weten!

 

Copyright: Chesi – Fotos CC
Overzicht van Paris Hilton Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Paris Hilton Nieuws