Anouk geeft bijzonder concert op strand Scheveningen voor Live on the Beach

Geschreven door op 23 februari 2017 om 10:19
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk komt naar Scheveningen! De meest succesvolle zangeres van Nederland staat in september op het strand van Scheveningen voor Live on the Beach!

Anouk: Live on the Beach

Anouk zal deze zomer een bijzonder concert geven op het strand van Scheveningen. De 41-jarige zangeres zal het Scheveningse podium betreden voor Live on The Beach. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt dit jaar op 8 september gehouden. Op de site van het evenement zegt de rocker uit te kijken naar de show: “Ik ken inmiddels alle concertzalen en stadions van binnen en buiten, maar dit is voor mij wel een heel bijzondere plek. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”

Kaarten Live on the Beach

Tickets voor het bijzondere strandconcert zijn inmiddels in de verkoop gegaan! Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets Live on the Beach

Secundair:

Tickets Live on the Beach

Anouk in de Ziggo Dome

Het strandconcert is niet de enige show die de zangers dit jaar geeft. Op 24, 27 en 31 mei geeft de Haagse een aantal grote shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Verder is de rockchick op 19 mei op het podium van Muziekweekend Pesse te bewonderen en staat ze op 9 juli op Bospop festival in Weert. Anouk bracht vorig jaar haar laatste album uit genaamd ‘Fake It Till We Die’.

Bron: Live on the Beach

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.