Extra tickets in de verkoop voor show Depeche Mode in Ziggo Dome

Geschreven door op 6 april 2017 om 12:12
Depeche Mode - Foto: Cilou101 - (Bron: Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Depeche Mode-fans opgelet! Er komen op 6 april extra tickets beschikbaar voor de uitverkochte show van de Britse elektronicagroep. De tickets gaan om 16:00 uur in de verkoop.

Update 6 april: Ook de extra vrijgekomen tickets zijn inmiddels uitverkocht!

Extra tickets Depeche Mode

Er komen extra tickets beschikbaar voor de uitverkochte Ziggo Dome show van Depeche Mode! Hoeveel tickets vrijkomen en voor welke plaatsen deze kaarten zijn, is niet bekend. De extra tickets gaan op 6 april om 16:00 uur in de verkoop. De band betreedt op zondag 7 mei het podium van de Amsterdamse concertzaal.

Opnieuw uitverkocht?

Zijn de tickets inmiddels opnieuw uitverkocht? Dan hebben wij een aantal tips voor je, waardoor jij er misschien toch bij kunt zijn:

  • Kijk op websites als Marktplaats of Ticketswap en check de event-pagina van het Depeche Mode-concert op Facebook; daar zijn misschien mensen die hun kaartje aanbieden!
  • Ga op zoek naar winacties! Er worden op verschillende plekken op het internet vaak kaartjes weggegeven aan gelukkige winnaars.
  • Check bij een alternatief verkooppunt!. Je betaalt hier iets meer, maar bent er in ieder geval bij! Let hierbij uiteraard wel goed op dat je bij een betrouwbare verkoper koopt.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Depeche Mode Nieuws · Nieuws · Venues · Ziggo Dome Nieuws