Tori Kelly brengt ‘Inspired By True Events Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 21 oktober 2019 om 17:19
Tori Kelly - Foto: Justin Higuchi via Flickr (CC BY 2.0)

Tori Kelly komt naar Amsterdam! Het optreden van de Amerikaanse singer-songwriter maakt deel uit van een Europese tournee.

Tori Kelly naar Melkweg

Afgelopen zomer bracht Tori Kelly het album ‘Inspired By True Events‘ (2019) uit. Ter promotie van deze plaat gaat de Amerikaanse muzikante op tournee door Europa. Als onderdeel van de concertreeks langs Europese steden, brengt de 26-jarige zangeres ook een bezoek aan Amsterdam. Op zaterdag 21 maart 2020 staat de singer-songwriter en producer op het podium van de Amsterdamse Melkweg. De show begint om 19:00 uur in de Max-zaal.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 25 oktober 2019 verkrijgbaar via de website van de Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier!

‘I Was Made For Loving You’

Tori Kelly was in 2013 de openingsact van Ed Sheeran bij ‘Madison Square Garden’. Samen schreven de artiesten aan een nummer, waarvan Ed van te voren had beloofd dat het voor haar album was. Van deze uitspraak kreeg Sheeran echter al snel spijt. “Halverwege het schrijfproces dacht ik steeds meer ‘aghhh, ik wil dit voor mezelf houden’. Het is een prachtig liedje. Dit is het enige nummer dat ik zelf had willen houden.

Het resultaat van de samenwerking is ‘I Was Made For Loving You’. Benieuwd naar het nummer dat Ed Sheeran eigenlijk voor zichzelf had willen houden? Beluister het hieronder:

 

Bron: Melkweg, Genius

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.