Fame brengt aanstormend talent naar Eindhoven

Geschreven door op 31 december 2015 om 19:07

Het musicaltalent in Fame was absoluut niet gespeeld, het was ècht. Met prachtige uithalen en sterk uitgewerkte typetjes is Theaterplan verzekerd van succesvolle voorstellingen in 2016!

Afgelopen woensdag 30 december was Artiestennieuws aanwezig bij de musical Fame van Theaterplan.

Aanstormend talent

Fame is een musical die gedreven wordt door dromen. Een droom om ballerina te worden, om een musicalster te worden of een rockster. De typetjes binnen de ‘New York’s High School for the Performing Arts’, waar het verhaal van Fame zich afspeelt, werden vanaf het begin al sterk neergezet. Dat maakte het een genot om naar te kijken. Vooral aan dans was duidelijk veel repetitietijd besteed, wat konden deze artiesten dansen! Natuurlijk speelde het spel en de zang ook een belangrijke rol die zij allen dan ook meer dan goed beheersten. Maar de dans, fantastisch! Het creatieve talent van Theaterplan heeft een eigen gezicht aan deze knallende en swingende musical gegeven.

Theaterplan

Het verhaal van Fame sluit natuurlijk perfect aan bij Theaterplan. Theaterplan is een organisatie die jongeren helpt om hun droom in het theater te verwezenlijken. Dit doet de organisatie door jongeren, met verschillende achtergronden, de mogelijkheid te bieden hun ambitie en talent te toetsen aan een professionele theateromgeving. Fame werd in 2002 ook al door Theaterplan op de planken gebracht en was toen de eerste grote productie van oud-Theaterplanners en nu gevestigde musicalsteren als Freek Bartels en Cindy Bell.

Het musicaltalent in Fame was absoluut niet gespeeld, het was ècht. Met prachtige uithalen en sterk uitgewerkte typetjes is Theaterplan verzekerd van succesvolle voorstellingen in 2016! Afgelopen woensdag 30 december was Artiestennieuws aanwezig bij de musical Fame van Theaterplan. Aanstormend talent Fame is een musical die gedreven wordt door dromen. Een droom om ballerina te worden, om een musicalster te worden of een rockster. De typetjes binnen de ‘New York’s High School for the Performing Arts’, waar het verhaal van Fame zich afspeelt, werden vanaf het begin al sterk neergezet. Dat maakte het een genot om naar te kijken. Vooral aan dans was duidelijk veel repetitietijd besteed, wat konden deze artiesten dansen! Natuurlijk speelde het spel en de zang ook een belangrijke rol die zij allen dan ook meer dan goed beheersten. Maar de dans, fantastisch! Het creatieve talent van Theaterplan heeft een eigen gezicht aan deze knallende en swingende musical gegeven. Theaterplan Het verhaal van Fame sluit natuurlijk perfect aan bij Theaterplan. Theaterplan is een organisatie die jongeren helpt om hun droom in het theater te verwezenlijken. Dit doet de organisatie door jongeren, met verschillende achtergronden, de mogelijkheid te bieden hun ambitie en talent te toetsen aan een professionele theateromgeving. Fame werd in 2002 ook al door Theaterplan op de planken gebracht en was toen de eerste grote productie van oud-Theaterplanners en nu gevestigde musicalsteren als Freek Bartels en Cindy Bell.

Fame - Theaterplan

Zang - 7.5
Dans - 10
Spel - 7
Decor - 8.5
Humor - 8

8.2

User Rating: Be the first one !
8

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws