The Wailers, voormalig begeleidingsband van Bob Marley, naar Paradiso

Geschreven door op 24 mei 2018 om 10:20
Zwarte Cross, The Wailers - Foto The Arches (Flickr) (CC BY 2.0)

The Wailers komt naar Nederland! De Jamaicaanse reggaeband, bekend als de band achter Bob Marley, treedt in augustus op in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

The Wailers naar Paradiso

Reggaefans opgelet! Legendarische reggaeband The Wailers komt naar Nederland! De band is vooral bekend als de voormalige begeleidingsgroep van Bob Marley. De reggaelegendes staan op woensdag 1 augustus 2018 in Paradiso, Amsterdam.

Het gezelschap was in de zomer van 2017 ook al eens te vinden in onze hoofdstad, toen in poppodium Melkweg, Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor The Wailers zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 25 mei 2018 om 10.00 uur.

Ontstaan band

De band is ontstaan nadat in 1969 Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh de broers van de Barret Brothers (bassist Aston en drummer Carly) vroegen samen een band te beginnen. De groep speelden hun zonnige mix van reggae, rock en pop voor miljoenen fans over de hele wereld.

Vandaag de dag bestaat de band nog steeds uit Aston Barret en de originele Wailers-gitaristen Junior Marvin en Donald Kinsey. Het gezelschap wordt ondersteund door de zoon van Barret, Aston Barrett Jr. op de drums, zangeressen Shema McGregor en Hassana, en Noel Davey op keyboard. Joshua David Barrett representeert de stem van Bob Marley.

Bron: Twitter, Paradiso 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.