Delta Goodrem lanceert nieuwe single

Geschreven door op 11 juli 2016 om 17:41
Delta Goodrem - Credits Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Met een #1 notering van haar nieuwste album Wings Of The Wild in thuisland Australië, kan Delta Goodrem rekenen op een warm onthaal van haar trouwe fans. Haar nieuwste single Enough staat tevens garant voor een volgende gooi naar succes!

Delta Goodrem album

Delta Goodrem was na haar rollen als jurylid in The Voice of Australia en Grizabella in de musical Cats, de afgelopen maanden druk bezig met het afronden van haar vijfde studioalbum. Wings Of The Wild kwam 1 juli uit en leverde in Australië al twee Top 3 hits op, namelijk: Wings en Dear Life.

Met dit nieuwe album aan haar zijde zal Delta voor het eerst in lange tijd touren door eigen land. De Wings Of The Wild Tour brengt de zangeres vanaf eind oktober dit jaar langs diverse Australische concert zalen.

Enough

Voor de derde en nieuwste single van haar album kiest Delta voor Enough, een nummer wat een featuring bevat van de vrij onbekende rapster Gizzle uit Los Angeles. De twee namen onlangs de bijhorende videoclip op en deze kun je hieronder bekijken. Met al het succes in Australië is het logisch dat de zangeres momenteel al haar tijd en energie steekt in promotie in eigen land. Of Goodrem in een later stadium naar Europa zal reizen voor optredens (zo kent de carrière van de zangeres ook wat succes in Engeland) is vooralsnog niet bekend.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.