Tips voor Game of Thrones fans, als het wachten op het nieuwe seizoen te lang duurt!

Geschreven door op 10 maart 2017 om 11:19
Dubrovnik - Foto: Miroslav Vajdic - Bron: Flickr

Terwijl we in blijde afwachting zijn van het nieuwe seizoen van Game of Thrones, zijn er diverse manieren voor de echte fan om zich te verdiepen in alle aspecten rondom de populaire serie. Je bent als fan zeker in goed gezelschap, want sterren als Madonna, Elijah Wood, Jennifer Lawrence en ex-president Obama zijn ook gek op Game of Thrones.

Dubrovnik - Foto: Miroslav Vajdic - Bron: Flickr

Dubrovnik – Foto: Miroslav Vajdic – Bron: Flickr

Hoe kom je de tijd door tot het nieuwe seizoen?

Het is mooi om te zien dat de serie zoveel creativiteit losmaakt. Mensen leven zich helemaal in. Sommige fans maken kunstwerken en Cosplay is ook populair. Hierbij verkleden fans zich als bepaalde karakters uit GoT.

Fan theorieën

Je kunt kiezen uit een ruime sortering aan fan websites om te volgen. Daar doen de meest fantastische theorieën de ronde over hoe het verhaal verder zal gaan. De tv-serie is inmiddels verder dan de boeken van George R.R. Martin, dus iedereen heeft zijn eigen ideeën. Soms klinkt het heel vergezocht, maar in het verhaal hebben we al allerlei gekke wendingen en onverwachte sterfgevallen gehad. Dus iedereen speculeert er lustig op los.

De fan websites volgen alle nieuwtjes op de voet, dus je bent direct op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Bijvoorbeeld op 24 februari is een nieuwe muziektrack voor het nieuwe seizoen vrijgegeven.

Game of Thrones musical voor het goede doel

De Game of Thrones musical is een Red Nose Day special, opgenomen in 2015 en bedacht door Coldplay. Het is heel grappig, zo goed als al de bekende acteurs van Game of Thrones doen mee.

Emilia Clarke zingt bijvoorbeeld “Rastafarian Targaryen” en Kit Harrington zingt een ballade “Wildling” (“Wild Thing”) voor actrice Rose Leslie. Je kunt de samenvatting bekijken op youtube. De oorspronkelijke uitzending was een avondvullend programma.

YouTube player

Hiermee is 21 miljoen dollar opgehaald voor het goede doel. Voor musical liefhebbers is het wachten dus nog op een echte musical van Game of Thrones.

Bezoek de locaties waar Game of Thrones is opgenomen

De echte fan van de serie gaat op vakantie op locaties waar afleveringen van Game of Thrones zijn opgenomen. Dat zijn landen zoals Noord-Ierland, Spanje en Kroatië.

Volgens website Kortingbox is de stad Dubrovnik de populairste bestemming. Hier zijn veel opnames gemaakt over House Lannisters. De hele binnenstad heeft diezelfde sfeer met hoge muren en kleine straatjes. Je kunt in Dubrovnik een speciale wandeltour boeken, waarbij je de onder andere Red Keep, de haven van King’s Landing en de beroemde Walk of Shame van Cersei. Die trappen bestaan namelijk echt. Voor het nieuwe seizoen schijnen veel opnames in IJsland te worden gemaakt.

Game of Thrones Live Concert Experience

Vorige week zijn in Amerika een reeks concerten gestart met de muziek van Game of Thrones. Je wordt helemaal in de sfeer van de serie ondergedompeld, want er zijn meer dan levensgrote schermen die de fragmenten behorend bij de muziek weergeven.

De concerten worden uitgevoerd door een orkest en een volledig koor. Dit alles onder leiding van Ramin Djawadi, de componist van de muziek van Game of Thrones. De recensies zijn bijzonder positief. Helaas voor ons wordt er alleen in Amerika getourd.

YouTube player

 

Wij wachten gewoon op de nieuwe serie om van te genieten.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws