Eefje de Visser kondigt solotour aan in 2020

Geschreven door op 14 juni 2019 om 11:30
Eefje de Visser - Foto: Eric de Redelijkheid (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Eefje de Visser gaat weer op tour! De singer-songwriter heeft vijf nieuwe shows aangekondigd in Nederland voor maart en april 2020, in onder andere Amsterdam en Groningen.

Eefje de Visser op tour

Eefje de Visser is terug! De zangeres heeft een tour aangekondigd voor maart en april 2020. De indiepop-artieste reist door Nederland voor vijf verschillende optredens. Daarnaast bracht zij op vrijdag 14 juni 2019 haar single ‘Zwarte Zon’ uit. Deze song is een voorproefje van het te verwachten album in begin 2020. Naast het nieuwe werk kan het publiek ongetwijfeld hits als ‘Ongeveer’ en ‘Scheef’ verwachten.

Tourdata

De tour doet de volgende poppodia aan:

Tickets

Kaarten gaan op zaterdag 15 juni 2019 om 10:00 uur in de voorverkoop. De ticketverkoop verloopt via Ticketmaster en de websites van de poppodia. Uitverkocht? Kijk dan eens hier!

Nieuw album

Vrijdag 14 juni 2019 kwam het nummer ‘Zwarte Zon’ uit van de vocaliste. Het is een voorbode van het nieuwe album dat naar verwachting begin 2020 wordt uitgebracht. Het laatste album van muzikante stamt alweer uit 2016: Nachtlicht‘. De entertainer wordt gekenmerkt door minimalistische songs met donkere drums en een zwoele sound. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister de nieuwste single hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Doornroosje, Oosterpoort, Paard, Paradiso, TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.