Soulwax in december 2017 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 5 september 2017 om 11:42
Stephen and David Dewaele (Soulwax) - Fotocredits Bertrand (Wikimedia Commons)

De electrohouse en rockgroep Soulwax komt in december 2017 met de ‘Transient Program For Drums And Machinery’ tour naar de Ronda-zaal in TivoliVredenburg.

Soulwax naar Tivolivredenburg

Goed nieuws voor fans van Soulwax! De gebroeders Stephen en David geven op woensdag 20 december 2017 een show in de Utrechtse TivoliVredenburg. Het optreden vindt plaats in de Ronda zaal.

In maart 2017 brachten de mannen voor het eerst in 12 jaar een nieuwe plaat uit ‘From Deewee‘. Dit album is in één dag opgenomen in hun eigen studio. De tour is een rondreizende microversie van de DEEWEE-opnamestudio.

De muzikanten treden op met al hun apparatuur. Synthesizers, drummachines, instrumenten, een mengpaneel en maar liefst zeven rasmuzikanten zullen zeker niet ontbreken tijdens het optreden.

Concertkaarten

Concertkaarten gaan op vrijdag 8 september in de verkoop vanaf 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere te koop via de onderstaande verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Festivalact van deze zomer

Soulwax is een Belgische electrohouse en rockgroep bestaande uit de gebroeders Stephen en David. Deze zomer stonden de mannen al op ‘Rock Werchter’ en ‘Best kept Secret Festival’. De getalenteerde muzikanten werden zelfs ‘de festivalact van de zomer’ genoemd.

Bron: TivoliVredenburg

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.