5 Seconds of Summer met concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 19 oktober 2015 om 11:13
5 Seconds Of Summer (5SOS) - Fotocredits Lookatalex - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor 5 Seconds of Summer fans! Op 21 mei 2016 komt de populaire band naar Nederland. 5 SOS geeft dan een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Eindelijk! Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin komen op zaterdag 21 mei naar de Ziggo Dome in Amsterdam! Dit maakte Ziggo Dome vanmorgen via Twitter bekend

 

Tickets voor 5 Seconds of Summer gaan op vrijdag 23 oktober 2015 in de voorverkoop. De kaartverkoop van het concert in de Ziggo Dome start om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Wil jij graag zo’n ticket scoren? Dan raden we je aan om vrijdagmorgen op tijd te reserveren.

Let op: Houd deze website of onze Facebookpagina goed in de gaten. Deze week zullen we een aantal handige tips verklappen waarmee jij vrijdagochtend een grotere kans maakt om een kaartje te bemachtigen.

Sounds Good Feels Good

Op 23 oktober brengen de jongens hun gloednieuwe album: ‘Sounds Good Feels Good’ uit. Voor het nieuwe album hebben de jongens zich drie maanden teruggetrokken in de studio in Los Angeles. Hier hebben ze non-stop gewerkt aan het schrijven en de opnames van het album. Ben je benieuwd naar het nieuwe album? Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van 5SOS met Hey Everybody!

YouTube player

Bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe tour! Het 5SOS concert in de Ziggo Dome is onderdeel van de ‘Sounds Live Feels Live Tour’. Naast het optreden in Amsterdam, zijn de boys ook in het Sportpaleis in Antwerpen te zien. Het concert in België vindt plaats op vrijdag 20 mei 2016

Tip: Het album ‘Sounds Good Feels Good’ ligt vanaf vrijdag in de winkel. Via Bol.com is het mogelijk om het album alvast vooruit te reserveren. Door het album vooruit te reserveren heb je het album op de releasedatum als eerste in huis. Super handig dus!

 

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.