Extra Concert Madonna in Ziggo Dome

Geschreven door op 11 februari 2012 om 12:03
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Op 7 juli 2012 staat Madonna in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vanwege de enorme belangstelling bij haar vorige show wordt er een extra concert gegeven op 8 juli 2012.

Het concert dat wordt gehouden in het Ziggo Dome Amsterdam stond volop in de media. Er was laatste tijd erg veel belangstelling voor ’the queen of pop’.

Zoals elk concert van The Queen was het razendsnel uitverkocht. Maar er is hoop voor de fans! De organisatoren hebben namelijk aangekondigd dat er een extra concert komt in de Ziggo Dome en wel op 8 juli.

Madonna lanceert hiermee haar nieuwe wereldtournee ter promotie van haar nieuwe album M.D.N.A., die op 26 maart zal verschijnen.

Wil jij dit extra concert van Madonna niet missen? De tickets gaan 18 februari in de verkoop. Kijk dan voor kaarten via Ticketmaster.
Mocht het uitverkocht zijn, dan kun je altijd proberen om tickets te zoeken via deze prijsvergelijker.

Madonna – Give It 2 Me (Live Sticky & Sweet Tour, Buenos Aires Argentina)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws