Phil Collins cancelt meerdere shows in Londen na harde val

Geschreven door op 8 juni 2017 om 14:32
Phil Collins - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Phil Collins is op 2 juni begonnen aan zijn langverwachte ‘Not Dead Yet’-tour. Erg lang is het echter niet goed gegaan: Phil moet zijn tour alweer onderbreken.

Phil Collins cancelt shows na val

De terugkeer van Phil Collins is voorlopig niet bepaald van lange duur geweest! De legendarische Britse zanger begon op 2 juni aan zijn langverwachte comeback-tour getiteld ‘Not Dead Yet’. Na slechts vier shows, één in Liverpool en drie in Londen, heeft de oud-Genesis frontman en drummer zijn tour nu helaas moeten onderbreken na een harde val.

Harde val

In de nacht van 7 op 8 juni ging het mis tijdens een toiletbezoek. Hier gleed de zanger uit, waarna hij zijn hoofd stootte aan een stoel. Collins liep al moeilijk als gevolg van een rugoperatie.

Na de val is Collins snel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij hechtingen in zijn hoofd heeft gekregen. Volgens een bericht op de Facebookpagina van de zanger herstelt Phil snel, maar moet hij nog 24 uur in het ziekenhuis blijven ter observatie. Om deze reden moet Collins zijn shows in de Royal Albert Hall in Londen cancelen.

Royal Albert Hall

De 66-jarige zanger had nog twee shows in de beroemde Londense zaal gepland staan, voor 8 en 9 juni. De gecancelde shows worden op 26 en 27 november ingehaald. Kaarten voor beide shows blijven geldig voor de nieuwe data.

Overige shows

Na Londen staan er ook nog shows in Köln, Parijs, Dublin en Londen (Hyde Park) op de planning. Volgens het bericht op de Facebookpagina van Phil Collins zullen deze shows gewoon doorgaan en zal Phil zijn tour op zondag weer hervatten.

Bron: Facebook Phil Collins

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Phil Collins Nieuws