Liam Gallagher opent aanval op broer Noel in trailer nieuwe documentaire

Geschreven door op 16 mei 2019 om 17:02
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

De ruzie tussen de gebroeders Gallagher sluimert door. Dit keer is het Liam die de aanval opent op zijn oudere broer. Zo wordt Noel onder meer beschuldigd van de breuk van Oasis.

Liam Gallagher opent opnieuw aanval op Noel

Liam Gallagher heeft opnieuw zijn ongezouten mening gegeven over zijn oudere broer. Na jaren van beledigingen van beide kanten noemt de ex Oasis-frontman Noel zelfs de verantwoordelijke voor de breuk van Oasis. Dit doet de zanger in de nieuwe trailer van zijn aankomende documentaire, ‘As It Was’. “Die gozer heeft mijn band opgesplitst”, aldus de jongere Gallagher-broer.

Zoals fans van de artiest gewend zijn, blijft het niet bij deze ene beschuldiging. Dit blijkt wanneer in de filmtrailer te zien is hoe Liam zijn moeder bezoekt. “Het is een nieuw jaar en ze gaan alle ruzies bijleggen” vertelt Peggy Gallagher hoopvol. Het blijkt al snel valse hoop te zijn. Nog geen seconde later wijst haar zoon naar een foto van Noel om hem vervolgens te vergelijken met prins Philip. De twee zouden volgens de zanger op elkaar lijken. Dit tot ongenoegen van zijn moeder, die Liam het zwijgen oplegt.

Bekijk hier de complete trailer van de reeds te verschijnen documentaire:

YouTube player

‘As It Was’

Op vrijdag 7 juni 2019 komt ‘As It Was’ uit. Deze documentaire volgt Liam Gallagher tijdens zijn eerste stappen als soloartiest. Zo is te zien hoe de zanger zijn debuutalbum ‘As You Were’ opneemt en het nieuwe materiaal later live ten gehore brengt. Daarnaast richt de film zich ook op de problemen die de Britse artiest ondervond na de breuk van Oasis. Zo vertellen mensen rondom de ex-frontman dat hij zichzelf compleet kwijt was na het onverwachte eind van de band. Volgens Gallagher zelf vertelt ‘As It Was’ het verhaal van iemand die ondanks jaren vol tegenslagen niet opgeeft en zichzelf herpakt.

Nieuw materiaal

De documentaire zal ook een nieuw nummer van de jongere Gallagher-broer bevatten. ‘Once’ is de eerste nieuwe track van de zanger sinds de release van zijn debuutalbum in 2017. De song gaat hoogstwaarschijnlijk deel uitmaken van het tweede studioalbum van de 46-jarige artiest. Hoewel er nog weinig bekend is over deze plaat, liet Liam eerder weten dat er nieuw materiaal in aankomst is. Het bewuste bericht is overigens meteen een sneer naar broer Noel, die begin mei een nieuwe single uitbracht. Het nummer ‘Black Star Dancing’ wordt in de tweet omschreven als “cosmic poo”.

 

Bronnen: YouTube, NME, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws · Roddels