Racoon met twee grote shows naar Eindhoven en Groningen

Geschreven door op 16 juni 2017 om 11:58

Goed nieuws voor Racoon fans! De band geeft eind dit jaar concerten in Eindhoven en Groningen. Dit maakte de rockgroep bekend bij ‘Ekdom in de Ochtend’ op NPO Radio 2.

Racoon concert

Fans opgelet! Aankomend najaar komt Racoon met twee shows naar twee Nederlandse Poppodia. Op 24 november is de band te zien in het Klokgebouw, Eindhoven. Op 2 december staan de mannen in Martiniplaza, Groningen. De shows staan in het teken van het nieuwe album van de band. Dit album komt aankomend najaar uit. De nieuwe plaat is de opvolger van ‘All in Good Time‘ uit 2015. Naast nieuwe liedjes kan je genieten van bekende nummers zoals ‘No Mercy‘, ‘Brick By Brick’ en ‘Oceaan‘.

Concertkaarten

Kaarten beide optredens zijn vanaf maandag 19 juni om 10:00 te koop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Racoon. Zijn tickets niet (meer) beschikbaar? Kijk dan hier.

‘Look Ahead’

Op 10 maart 2017 was het zover. De Rockband bracht een EP genaamd ‘Look Ahead‘ uit. Deze EP heeft 5 nummers waaronder de single ‘Motherfather‘. Dit nummer zongen de mannen voor het eerst live tijdens het tv-programma ‘Jij & Ik voor War Child’ wat te zien was op NPO 1.

Ben je benieuwd naar de nieuwe EP ? Beluister hieronder de muziek van ‘Look Ahead‘:

Bron: Racoon.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.